Nutreţ combinat Starter broileri intensiv

furaj complet Starter intensiv
Cod viva: NC 1310
Se administrează la:broileri (pui de carne) de la 1 - 21 de zile
Tip de produs:furaj complet / nutret combinat
Utilizare:se administrează ca atare, la discreţie
Consum estimat/pui:1 - 1,1 kg
Compoziţie:Proteină - 20,18%; Energie - 12,09 MJ/ kg; Coccidiostatic - Prezent

DESCRIERE: furajul viva - starter broileri intensiv are un conţinut ridicat de elemente nutritive, fiind totodată un furaj foarte bine echilibrat.

Furajul starter broileri intensiv, administrat puilor de carne, încă din prima zi de viaţă, va pune în valoare valorosul potenţial productiv al hibrizilor moderni, pe care acum îi putem creşte chiar în gospodărie. Trebuie reţinut faptul că aceşti hibrizi de carne au un ritm de creştere deosebit, viteza lor de creştere fiind intr-adevăr foarte mare. Astfel un pui broiler care la o zi are 40 de grame, la vârsta de 42 de zile poate atinge greutatea de 2400 grame şi chiar peste. Aceasta înseamnă o multiplicare de 60 de ori a greutăţii iniţiale, într-un interval de doar 42 de zile.

Pornind de la acest calcul vom înţelege mai bine importanţa asigurării unei furajări corelate cu potenţialul productiv intensiv şi bineînţeles nu vom uita că trebuie asigurate condiţii de cazare optime pentru a se realiza aceste performanţe.

Reţeta  furajului starter broileri intensiv  este în măsură să satisfacă toate cerinţele broilerilor pentru a realiza performanţele specificate de producători. Importanţa folosirii furajului starter broileri intensiv este justificată şi de necesitatea asigurării acelor elemente nutritive esenţiale pentru a susţine formarea unui sistem imunitar bine consolidat,de care puii vor beneficia pe parcursul întregii perioade de creştere.

Un start bun asigură baza unei creşteri eficiente.

Puii broileri sunt expuşi pe durata creşterii riscului contaminării cu paraziţi, care sunt larg răspândiţi în mediul înconjurător.De aceea furajul starter broileri are în compoziţie un coccidiostatic, ales astfel ca în doze foarte mici să poată preveni îmbolnăvirea pe toată durata hrănirii cu acest tip de furaj.

Ingredientele folosite pentru fabricarea furajului starter broileri intensiv sunt foarte atent alese, făcând parte dintr-o categorie „selectă” de materii prime, destinate exclusiv produselor speciale, din gama starter.

Furajul starter broileri intensiv nu conţine făină de carne, făină de oase sau resturi animale; nu conţine hormoni şi nici un fel de substaţe interzise în alimentaţia omului şi animalelor. rolex replica

Furajul starter broileri intensiv viva are o compoziţie specială, foarte bine echilibrată şi o valoare nutritivă înaltă,ceea ce determină obţinerea unor  rezultate excepţionale la puii de carne furajaţi cu acest produs.

Valorile compoziţionale din tabelul de mai jos susţin tehnic calitatea acestui produs şi exprimă în cifre exacte locul aparte pe care furajul starter broileri intensiv îl ocupă în categoria furajelor destinate puilor de carne.

 

COMPOZIŢIE:

UM/kg

 

 

Proteină brută

20,18 %

Calciu

1,07 %

E.M. păsări

12,09 Mj

Fosfor

0,61 %

Grăsime

3,52 %

Sodiu

0,17 %

Celuloză

3,54 %

Vitamina A

13000 UI

Metionină

0,53 %

Vitamina D

5000 UI

Metionină+Cistină

0,87 %

Vitamina E

80 UI

Lizină

1,20 %

Coccidiostatic

prezent

 

Consumul specific/pui, pentru furajul starter broileri intensiv, este de cca. 160 grame până la 7 zile, 500 grame până la 14 zile şi respectiv 1 – 1,1 kg cumulat în primele 3 săptămâni de viaţă.

Dacă hibrizilor de carne performanţi li se asigură condiţii optime de cazare, alături de furajarea cu furaj starter broileri intensiv, la vârsta de 3 săptămâni greutatea lor va fi în medie de 850 grame (800 grame la puicuţe şi 900 grame la cocoşi). Fake Rolex

Comentarii

Pirvuletu Radu
12.02.2019 02:40
Buna ziua, as dori si eu sa stiu un pret pentru 100kg nutret starter pt pui de carne si pretul pt 100kg furaj tot pt pui de carne de la 21+ zile.
Viva
12.02.2019 11:57
Buna ziua
Preturile se pot obtine de la un magazin din zona d-voastra. Lista cu magazine o avem pe site la rubrica magazine sau daca ne indicati o localitate /judet va putem indruma catre cel mai apropiat magazin unde puteti suna sau trece sa vedeti preturile.
Multumim

Dacă doriți să ne trimiteți un mesaj, sau să ne adresați o întrebare, completați formularul de mai jos: