Nutreţ combinat Creştere curcani II intensiv

Furaj complet Creştere curcani faza a II-a
Cod viva: NC1630
Se administrează la:curcani de la 8 la 12 săptămâni
Tip de produs:furaj complet / nutreţ combinat
Utilizare:se administrează ca atare, la discreţie
Consum estimat/curcan:8 kg (puicuţe) - 11 kg (masculi)
Compoziţie:Proteină - 20,40%; Energie - 11,74 MJ/ kg; Coccidiostatic - Prezent

Furajul creştere curcani II este un furaj intensiv, destinat puilor de curcă de la 8 săptămâni până la vârsta de 12 săptămâni.

Ritmul diferit de creştere al curcanilor în această etapă impune schimbarea tipului de furaje administrate pentru a realiza o creştere eficientă. Crearea unui furaj pentru faza a doua de creştere s-a făcut cu scopul de a satisface nevoile de hrană specifice acestei perioade. Astfel chiar dacă în perioada 8-12 săptămâni creşterea în greutate este redusă la jumătate, ca ritm, comparativ cu perioada anterioară, trebuie menţionat faptul că, curcanii îşi vor dubla greutatea la 12 săptămâni faţă de 8 săptămâni. Pentru ca  furajul folosit să corespundă ritmului optim de creştere, recomandăm pentru această fază furajul de creştere curcani II.

Folosind acest furaj se va optimiza creşterea, dar şi costul cu furajarea, ţinând cont de faptul că, consumul de furaj începe să crescă semnificativ. Este de dorit a se evita risipa, atât în ceea ce priveşte reţeta utilizată, cât mai ales ca mod de hrănire, urmărindu-se cu atenţie ajustarea hrănitorilor şi poziţionarea acestora pentru a se preveni risipa de furaj din hrănitori/jgheaburi.

DESCRIERE: furajul viva - creştere curcani II este echilibrat nutriţional pentru a satisface cerinţele nutritive ale curcanilor în perioada 8-12 săptămâni, respectiv pentru a doua fază a creşterii. rolex pas cher

Aşa cum am amintit de la  8 la 12 săptămâni greutatea corporală a curcanilor creşte de cca. 2 ori şi de asemenea, cantitatea de furaj consumată de la 8 la 12 săptămâni este de 2,2 ori mai mare decât consumul total realizat până la 8 săptămâni. În acest context este importantă reţeta şi administrarea furajului adecvat pentru a eficientiza creşterea. Folosind furajul de creştere curcani II, aceste cerinţe se satisfac cu succes, deoarece nivelul nutritiv încă foarte ridicat face ca dublarea consumului de furaj să fie însoţită de dublarea greutăţii corporale, ceea ce este o ţintă posibil de atins numai cu un furaj de foarte bună calitate.

De aceea, este deosebit de important să se administreze furajul creştere curcani II, în această perioadă, cu menţiunea că optimizarea reţetei implică şi reducerea costului de producţie, comparativ cu faza anterioară, ceea ce implicit înseamnă economii realizate de către crescătorii de curcani prin achiziţionarea furajului adecvat.

Şi furajul creştere curcani II, are în compoziţie coccidiostatice, tocmai datorită nevoii de a proteja sănătatea curcanilor supuşi încă riscului de contaminare şi din nevoia de a proteja investiţia de până acum.

Rămâne la fel de important aspectul sănătăţii curcanilor, iar acei curcani care au beneficiat de furajare adecvată în fiecare etapă a creşterii, alături de condiţii bune de cazare, vor avea o sănătate bună, alături de greutatea optimă corelată cu  graficul specific hibridului crescut.

Calitatea furajului crestere curcani II poate fi apreciată şi din compoziţia acestuia, aşa cum este ea prezentată în tabelul de mai jos.replica rolex

COMPOZIŢIE:

UM/kg

 

UM/kg

Proteină brută

20,40 %

Calciu

1,00 %

E.M. păsări

11,74 Mj

Fosfor

0,64 %

Grăsime

3,65 %

Sodiu

0,16 %

Celuloză

4,54 %

Vitamina A

10000 UI

Metionină

0,53 %

Vitamina D

3000 UI

Metionină+Cistină

0,88 %

Vitamina E

50 UI

Lizină

1,14 %

Coccidiostatic

prezent

 

Consumul specific de furaj creştere curcani II de la 8 la 12 săptămâni de viaţă este cuprins între 8 kg la puicuţe şi 11 kg la masculi, iar greutatea corporală la 12 săptămâni poate ajunge la 6-7 kg la puicuţe şi peste 9 kg la masculi.orologi replica

Dacă doriți să ne trimiteți un mesaj, sau să ne adresați o întrebare, completați formularul de mai jos: