Nutreţ combinat Creştere curcani I intensiv

Furaj complet Creştere curcani faza I
Cod viva: NC1620
Se administrează la:curcani de la 4 la 8 săptămâni
Tip de produs:furaj complet / nutreţ combinat
Utilizare:se administrează ca atare, la discreţie
Consum estimat/curcan:5 kg (puicuţe) - 6,5 kg (masculi)
Compoziţie:Proteină - 25,92 %; Energie - 11,10 MJ/ kg; Coccidiostatic - Prezent

Furajul creştere curcani I este un furaj intensiv, destinat puilor de curcă de la 4 săptămâni până la vârsta de 8 săptămâni.

Creşterea hibrizilor performanţi implică furajarea în strictă corelaţie cu viteza lor de creştere. Datorită acestei cerinţe, produsele viva destinate fazei de creştere a curcanilor sunt diversificate în două categorii, respectiv furaj creştere curcani I şi furaj creştere curcani II.

DESCRIERE: furajul viva - creştere curcani I este fabricat în corelaţie directă cu cerinţele nutritive ale curcanilor în perioada 4-8 săptămâni, având conţinutul de nutrienţi optim echilibrat pentru satisfacerea completă a nevoilor de hrană în această fază a creşterii.

De la 4 la 8 săptămâni greutatea corporală a curcanilor creşte de 3,5 – 4 ori, ceea ce înseamnă un ritm mare de dezvoltare a organismului, ritm care trebuie susţinut cu un aport adecvat de nutrienţi. De aceea compoziţia furajului creştere curcani I este atât de bogată şi la un nivel extrem de ridicat, putându-se în acest fel satisface cu succes ritmul intens de creştere pe toată perioada.

Beneficiind de furajarea corespunzătoare a puilor de curcă încă din faza de starter, prin administrarea furajului de creştere se pot obţine mai departe aceleaşi rezultate excelente pe care hibrizii performanţi le pot avea în cazul satisfacerii optime a cerinţelor nutriţionale şi bineînţeles a condiţiilor de cazare.

La fel ca şi furajul starter curcani, furajul destinat fazei I de creştere este fabricat din materii prime foarte bine alese, de calitate excepţională, iar reţeta este una care susţine cu succes cerinţele nutritive a celor mai performanţi hibrizi.

În reţetă se introduc în continuare coccidiostatice, pentru că se menţine riscul apariţiei coccidiozei, iar administrarea adecvată de furaj creştere curcani I previne apariţia acestei parazitoze şi astfel sunt evitate posibile pagube. replica watches

Datorită aspectelor prezentate mai sus, atât legat de viteza de creştere, cât şi de păstrarea unei stări bune de sănătate, este necesar ca puii de curcă să beneficieze la discreţie de furaj creştere curcani I, această perioadă fiind una foarte importantă pentru dezvoltarea curcanilor.

Puii de curcă sunt încă într-o fază în care orice greşeli de furajare sau de cazare pot avea efecte negative asupra ritmului de creştere, fapt care ne determină să susţinem această perioadă printr-o reţetă bine echilibrată, prin furajarea curcanilor numai cu furaj de creştere I şi printr-o grijă atentă la factorii care ţin de spaţiul de cazare,  măsuri de igienă şi de păstrare a sănătăţii efectivului, prin creşterea acestora în spaţii delimitate, fără expunere la contactul cu alte păsări, animale sau alte posibilităţi de contaminare.

Trebuie menţionat faptul că şi furajul creştere I este unul deosebit, prin compoziţia sa extrem de pretenţioasă corelat cu această etapă de creştere, o compoziţie pe care puţini producători de furaje o iau în calcul pentru faza I de creştere. Viva păstrează din acest punct de vedere un standard la fel de înalt ca şi în faza starter, iar rezultatele obţinute sunt pe măsura calităţii furajelor propuse. Toate aceste aspecte pot fi observate şi prin aprecierea compoziţiei furajului de creştere curcani faza I, din tabelul următor.

 

COMPOZIŢIE:

UM/kg

 

 

Proteină brută

25,92 %

Calciu

1,21 %

E.M. păsări

11,10 Mj

Fosfor

0,76 %

Grăsime

3,33 %

Sodiu

0,15 %

Celuloză

4,54 %

Vitamina A

10125 UI

Metionină

0,79 %

Vitamina D

3037 UI

Metionină+Cistină

1,16 %

Vitamina E

81 UI

Lizină

1,73 %

Coccidiostatic

prezent

 

Consumul specific de furaj creştere curcani I de la 4 la 8 săptămâni de viaţă este cuprins între 5 şi 6,5 kg/curcan, masculii având un ritm de creştere mai mare, consumând mai mult în comparaţie cu puicuţele.

Dacă hibridul este performant şi dacă se asigură condiţii optime de cazare, la vârsta de 8 săptămâni greutatea curcanilor hrăniţi cu furaj creştere  curcani I NC 1620 poate fi de 3,5 kg la puicuţe şi 4,5 kg la masculi. replique Rolex

Dacă doriți să ne trimiteți un mesaj, sau să ne adresați o întrebare, completați formularul de mai jos: