Nutreţ combinat Starter pui natural

furaj complet Starter natural
Cod viva: NC 1151
Se administrează la:pui de găină (de carne şi rasă mixtă) de la 1 zi la 21 de zile
Tip de produs:furaj complet / nutret combinat
Utilizare:se administrează ca atare, la discreţie
Consum estimat/pui:1 kg
Compoziţie:Proteină - 20,45%; Energie - 11,72 MJ/ kg; Coccidiostatic - Prezent

Gama de furaje NATURAL  a fost concepută pentru a optimiza costul furajării şi performanţele obţinute. Trebuie menţionat de la inceput că folosind furaje din gama natural se vor obţine performanţe excelente în creşterea puilor, diferenţa faţă de gama intensiv fiind dată de perioada de creştere, respectiv vârsta la care puii realizează aceste performanţe.

Hrănind puii cu furajele din gama natural se prelungeşte cu câteva zile durata creşterii, dar la vârsta de 42 de zile aceştia pot atinge greutatea de 2,2 kg. Avantajul administrării furajelor din gama natural este dat de preţul mai redus al unui kg de furaj si de posibilitatea de a prelungi creşterea puilor de carne în gospodărie, către greutăţi mai mari, respectiv 3-3,5kg, fără riscul de „a forţa” organismul.

DESCRIERE: furajul viva starter pui natural este fabricat în corelaţie directă cu cerinţele nutritive ale puilor pentru perioada de starter, respectiv primele 21 de zile. Furajul starter pui natural are o compoziţie echilibrată pentru a satisface integral nevoile de hrană ale puilor.

La 7 zile de viaţă puii de carne au  greutatea de 4 ori mai mare decât la o zi, ceea ce impune ca furajarea să poată susţine acest ritm alert de creştere. Furajul starter pui natural asigură puilor de carne toate elementele nutritive necesare atingerii acestor performanţe. De asemenea,  în primele 3 săptămâni de viaţă cerinţele nutritive ale puilor rasă mixtă sunt foarte asemănătoare cu cele ale puilor de carne. De aceea, recomandăm ca furajul starter pui natural să fie administrat la discreţie, ambelor categorii de pui, în această perioadă. După vârsta de 14 zile puii de rasă mixtă au un ritm mai lent de creştere decât al broilerilor şi implicit consumul de furaj va fi mai mic decât la broileri.

La puii de carne viteza de creştere rămâne foarte mare, de aceea trebuie să primească furaje starter, apă la discreţie şi condiţii foarte bune de cazare, respectiv aşternut curat, din paie sau talaj cu o grosime de minim 5 cm. rolex replica kaufen

Temperatura este un factor deosebit de important în perioada 1-21 de zile, mai ales că în acest interval la pui sistemul de termoreglare nu este deplin funcţional. De abia după vârsta de 14 zile acesta începe să funcţioneze. Pe toată durata creşterii trebuie asigurată temperatura recomandată de tehnologie.

Pentru a reţine mai uşor valorile de temperatură necesare puilor pe parcursul creşterii trebuie reţinută temperatura din prima săptămână, care este de 320C şi faptul că pornind de la această valoare se scad 20C / săptămână. Astfel în săptămâna a patra, temperatura în spaţiul de cazare este de 260C.

Furajul viva starter pui natural conţine coccidiostatice şi este fabricat în acelaşi fel ca şi celelalte furaje starter, respectiv din materii prime selecţionate destinate produselor starter. Furajul are conţinut nutritiv foarte bine echilibrat pentru a asigura o pornire excelentă a creşterii şi dezvoltării puilor.

Valorile compoziţionale recomandate pentru furajul starter natural sunt prezentate în tabelul de mai jos, adăugând faptul că în acest tip de furaj mai conţine acizi organici şi enzime care măresc semnificativ digestibilitatea şi absorbţia nutrienţilor în tubul digestiv.

 

COMPOZIŢIE:

UM/kg

 

 

Proteină brută

20,45 %

Calciu

1,00 %

E.M. păsări

11,72 Mj

Fosfor

0,60 %

Grăsime

2,57 %

Sodiu

0,14 %

Celuloză

3,29 %

Vitamina A

10045 UI

Metionină

0,45 %

Vitamina D

5022 UI

Metionină+Cistină

0,80 %

Vitamina E

75 UI

Lizină 

1,03 %

Coccidiostatic

prezent

Consumul specific de furaj starter pui natural  în primele 21 de zile este de este de cca. 1 kg, iar greutatea puilor ajunge la 800 grame. rolex kopia

Comentarii

Petre Dana
26.03.2015 08:01
Buma ziua!
As vrea sa stiu de unde pot cumpara furaje pt pui de o zi sau daca se poate comanda online si la ce preturi.
multumesc!
Viva
26.03.2015 08:50
Buna ziua
Se pot cumpara pui de o zi de gaina, pui de curcan, boboci si furaje pentru toate categoriile de animale de la orice magazin vivabio si colaboratorii nostri din tara.
Lista cu magazinele, inclusiv adresa + telefon, o gasiti pe pagina noastra vivabio la rubrica Magazine. Dati Click pe judetul dorit si apre lista cu magazine, iar la detalii gasiti adresa+telefon.
Mulumim pentru interes.
Va dorim mult spor si numai bine.
vivabio

Dacă doriți să ne trimiteți un mesaj, sau să ne adresați o întrebare, completați formularul de mai jos: