Nutreţ combinat Starter curcani intensiv

Furaj complet Starter
Cod viva: NC 1610
Se administrează la:curcani de la 1 zi la 4 săptămâni
Tip de produs:furaj complet / nutreţ combinat
Utilizare:se administrează ca atare, la discreţie
Consum estimat/curcan:1,5 kg (puicuţe) - 1,9 kg (masculi)
Compoziţie:Proteină - 27,83 %; Energie - 11,58 MJ/ kg; Coccidiostatic - Prezent

Furajul starter curcani este un furaj intensiv, destinat puilor de curcă începând de la o zi până la vârsta de 4 săptămâni.

DESCRIERE: furajul viva - starter curcani este realizat după o reţetă specială, având un conţinut de nutrienţi extrem de ridicat şi bine echilibrat.

Furajul starter este alcătuit în aşa fel încât să poată satisface la maxim cerinţele nutritive ale celor mai performanţi hibrizi de carne, care astfel vor exprima uşor potenţialul productiv deosebit.

O altă caracteristică importantă a furajului starter este că, administrat din prima zi de viaţă, poate să ofere cantitatea minimă de nutrienţi chiar şi acelor pui de curcă, care in primele zile de viaţă consumă cantităţi mai mici de furaje, din cauza apatiei (întâlnită uneori la puii de curcă).

În acest fel, toţi puii de curcă hrăniţi cu furaj starter curcani NC 1610, vor beneficia, din punct de vedere nutritiv, de un start bun, care va crea premisele unei bune dezvoltări în următoarele faze de creştere.

Furajul starter trebuie administrat puilor de curcan până la 4 săptămâni deoarece beneficiile aduse pentru organism vor avea efect îndelungat, pe toată perioada creşterii, datorită aportului excelent şi complet de nutrienţi esenţiali pentru dezvoltarea optimă a  organismului.

Beneficiile furajării cu furaj starter vor fi vizibile atât în greutatea corporală şi viteza de creştere a puilor de curcă, cât şi asupra sănătăţii acestora, datorită dezvoltării viguroase a sistemului imunitar şi asigurării unor rezerve nutritive la îndemâna organismului pentru tot restul perioadei de creştere.

Datorită riscului de contaminare cu paraziţi în spaţiul de cazare, furajul starter are în compoziţie un coccidiostatic, ales astfel ca în doze foarte mici să poată preveni îmbolnăvirea pe toată durata furajării cu acest tip de furaj.

Ingredientele folosite pentru fabricarea furajului starter curcani sunt dintre cele mai atent alese, ele făcând parte dintr-o categorie „selectă” de materii prime, destinate exclusiv produselor speciale din gama starter.

La fel ca şi toate celelalte produse viva, furajul starter curcani nu conţine făină de carne, făină de oase sau resturi animale; nu conţine hormoni şi nici un fel de substaţe interzise în alimentaţia omului şi animalelor.

Se poate spune despre furajul starter curcani viva că nu are echivalent între produsele destinate curcanilor, datorită compoziţiei sale unice, a modului în care este fabricat şi bineînţeles datorită rezultatelor excepţionale obţinute la puii de curcan furajaţi cu acest repliche orologi produs.

Valorile compoziţionale din tabelul de mai jos confirmă prezentarea făcută acestui produs şi exprimă în cifre exacte locul aparte pe care furajul starter curcani îl ocupă în categoria furajelor destinate curcanilor.

 

COMPOZIŢIE:

UM/kg

 

 

Proteină brută

27,83 %

Calciu

1,20 %

E.M. păsări

11,58 Mj

Fosfor

0,84 %

Grăsime

5,18 %

Sodiu

0,10 %

Celuloză

4,30 %

Vitamina A

13500 UI

Metionină

0,67 %

Vitamina D

5000 UI

Metionină+Cistină

1,05 %

Vitamina E

102 UI

Lizină

1,77 %

Coccidiostatic

prezent

 

Consumul specific de furaj starter curcani în primele 4 săptămâni de viaţă este cuprins între 1,5 şi 1,9 kg/curcan, ştiut fiind că masculii au un ritm de creştere mai accentuat, fapt ce determină consumul unei cantităţi mai mari de furaje decât puicuţele.

Dacă hibridul de carne crescut este performant şi dacă se asigură condiţii optime de cazare, la vârsta de 4 săptămâni greutatea puilor de curcă, furajaţi cu starter curcani NC 1610 poate fi de 1 kg la puicuţe şi 1,3 kg la masculi. replica rolex

Comentarii

Razvan
18.03.2015 09:32
Buna ziua! Ma intereseaza pretul pe kg la furajele pentru curcani, pentru cele 4 faze de crestere ale lor.
Multumesc anticipat!
Viva
18.03.2015 16:21
Buna ziua
Pentru preturi la produsele vivabio, va rugam sa va adresati celui mai apropiat magazin din judetul d-voastra.
Lista cu magazinele din fiecare judet o gasiti pe pagina noastra web la rubrica Magazine -dati click pe judet, apare lista cu magazine si la detalii gasiti adresa+telefon.
Multumim pentru interes si va dorim mult spor.

vivabio

Dacă doriți să ne trimiteți un mesaj, sau să ne adresați o întrebare, completați formularul de mai jos: